Mitt liv som mamma till Leia, Milo och vår ängel Elina <3

I det stora hela

Publicerad 2014-01-31 20:15:00 i Allmänt, Elina,

Imorgon bär det av till Elinas gravplats med några kompisar som ville lägga en blomma, så gulligt! Så segt att det tar sån tid innan vi ska urnsätta henne, inte hört någonting ifrån någon. Det senaste jag hörde var att hon är på krematoriet.. Vill ju att det ska få bli lugnt för vår skatt och att hon ska få komma ner, där hon ska vila föralltid. Då får även jag liiite frid. Känns som det har varit så mycket flängande med hennes fina lilla kropp.
 
Snart dax att kolla på gravsten och bestämma sig, hoppas jag. Vill ju att hon ska få det så fint som möjligt! Vi ska även in till familjerätten och skriva på faderskapspapper. Hon ska registreras i vårat familjeträd, där det ska stå (såklart) att hon är våran dotter. Hennes namn kommer även registreras, det känns väldigt viktigt. Hon är ju ändå våran fantastiska dotter, så det kändes självklart! 
 
På tal om något helt annat så har jag och Leia träffat Ida och Hugo idag. Vi busade på Busfabriken vilket Leia uppskattade väldigt mycket! Hon har så mycket spring i benen, lilla hjärtat. Två väldigt nöjda tjejer som åkte till Göteborg sen! 
 
Nu sitter jag hemma hos mamma och Leia blir lagd av flickornas mormor..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela